June 6, 2018

ДОБАР РАЗГОВОР И НЕПРИЈАТЕН ЗДИВ

Истражувањата покажуваат дека во 75% од случаите, лошиот здив е предизвикан од лоша орална хигиена. За подобра орална хигиена и отстранување на проблемот со лошиот здив, […]
June 6, 2018

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува новитетот – црна паста за заби, која без абразивни честички и хемиски состојки […]
June 6, 2018

iTOP

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија во поглед на одржување на оралната хигиена и зачувување на оралното здравје. Во секојдневието постојано се среќаваме […]